Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έκθεση Σχεδιασμού / Πωλήσεων

dieForm

Η Έκθεση Σχεδιασμού / Πωλήσεων Είναι τόσο ο σχεδιασμός όσο και η νέα επιχειρησιακή ιδέα που κάνουν την έκθεση "dieForm" τόσο πρωτοποριακή. Όλα τα προϊόντα του εικονικού εκθεσιακού χώρου εκτίθενται φυσικά. Οι επισκέπτες αποσπώνται από το προϊόν ούτε από τη διαφήμιση ούτε από το προσωπικό πωλήσεων. Πρόσθετες πληροφορίες για κάθε προϊόν μπορείτε να βρείτε σε οθόνες πολυμέσων ή μέσω κώδικα QR στον εικονικό εκθεσιακό χώρο (εφαρμογή και ιστότοπος), όπου τα προϊόντα μπορούν επίσης να παραγγελθούν επιτόπου. Η ιδέα επιτρέπει την προβολή μιας συναρπαστικής γκάμας προϊόντων, δίνοντας έμφαση στο προϊόν και όχι στη μάρκα.

Όνομα έργου : dieForm, Όνομα σχεδιαστών : Gessaga Hindermann GmbH, Όνομα πελάτη : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Η Έκθεση Σχεδιασμού / Πωλήσεων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.