Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κέντρο Πωλήσεων Ακινήτων

MIX C SALES CENTRE

Κέντρο Πωλήσεων Ακινήτων Είναι ένα κέντρο πωλήσεων ακινήτων. Η αρχική αρχιτεκτονική μορφή είναι ένα γυάλινο τετράγωνο κουτί. Η συνολική εσωτερική διακόσμηση μπορεί να φανεί από το εξωτερικό του κτιρίου και η εσωτερική διακόσμηση αντικατοπτρίζεται πλήρως από την ανύψωση του κτιρίου. Υπάρχουν τέσσερις περιοχές λειτουργίας, περιοχή προβολής πολυμέσων, περιοχή εμφάνισης μοντέλου, περιοχή καναπέ διαπραγμάτευσης και περιοχή εμφάνισης υλικού. Οι τέσσερις περιοχές λειτουργίας φαίνονται διάσπαρτες και απομονωμένες. Εφαρμόσαμε λοιπόν μια κορδέλα για να συνδέσουμε ολόκληρο το χώρο για να επιτύχουμε δύο σχεδιαστικές έννοιες: 1. σύνδεση των περιοχών λειτουργίας 2. Σχηματίζοντας υψόμετρο κτιρίου.

Όνομα έργου : MIX C SALES CENTRE, Όνομα σχεδιαστών : Kris Lin, Όνομα πελάτη : .

MIX C SALES CENTRE Κέντρο Πωλήσεων Ακινήτων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.