Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τα Γραφικά Για Το Εξοχικό

SAKÀ

Τα Γραφικά Για Το Εξοχικό Το στούντιο PRIM PRIM δημιούργησε οπτική ταυτότητα για τον ξενώνα SAKÀ που περιλαμβάνει: σχεδιασμό ονόματος και λογότυπου, γραφικά για κάθε δωμάτιο (σχέδιο συμβόλων, μοτίβα ταπετσαρίας, σχέδια για εικόνες τοίχου, μαξιλάρια κ.λπ.), σχεδιασμό ιστότοπου, καρτ-ποστάλ, εμβλήματα, κάρτες ονομάτων και προσκλήσεις. Κάθε δωμάτιο στον ξενώνα SAKÀ παρουσιάζει έναν διαφορετικό μύθο που σχετίζεται με το Druskininkai (μια παραθεριστική πόλη στη Λιθουανία όπου βρίσκεται το σπίτι) και τα περίχωρά της. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του σύμβολο ως λέξη-κλειδί από το μύθο. Αυτά τα εικονίδια εμφανίζονται σε εσωτερικά γραφικά και άλλα αντικείμενα που σχηματίζουν την οπτική τους ταυτότητα.

Όνομα έργου : SAKÀ, Όνομα σχεδιαστών : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Όνομα πελάτη : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Τα Γραφικά Για Το Εξοχικό

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.