Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πρότυπο σχεδίου πολύμορφηκων κοσμημάτων

Jewel Box

Πρότυπο σχεδίου πολύμορφηκων κοσμημάτων Πολύμορφηκα κοσμήματα που βασίζονται στην χρήση τμημάτων παιχνιδιού τύπου LEGO. Με βάση αυτην την ιδέα , το κοσμημα επανασχεδίαζεται αναλογά με τις επιθυμίες και την έμπνευσης της στιγμής. Θα βρείτε την JEWEL BOX σε pret-a-porter καταστήματα, σε κοσμηματοπωλεία η σαν κόσμημα σε επιδείξεις μόδας. Οι εφαρμογές του Jewel box είναι απεριόριστες, με την προσθήκη νέων υλικών και σχεδίων. Η JEWEL BOX, προσαρμόζεται και εξελίσσεται ανάλογα με τις εποχές και τις νέες τάσεις της μόδας, με απλή προσθήκη χρωμάτων και σχεδίων.

Όνομα έργου : Jewel Box, Όνομα σχεδιαστών : Anne Dumont, Όνομα πελάτη : Anne Dumont.

Jewel Box Πρότυπο σχεδίου πολύμορφηκων κοσμημάτων

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.