Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κτίριο Γραφείων

FLOW LINE

Το Κτίριο Γραφείων Ο χώρος στο χώρο είναι ακανόνιστος και καμπύλος λόγω του εξωτερικού τοίχου του κτηρίου. Ως εκ τούτου, ο σχεδιαστής εφαρμόζει την έννοια των γραμμών ροής σε αυτήν την περίπτωση με την ελπίδα να δημιουργήσει μια αίσθηση ροής και τελικά να μετατραπεί σε ρέουσες γραμμές. Πρώτον, κατεδαφίσαμε τον εξωτερικό τοίχο δίπλα στον δημόσιο διάδρομο και εφαρμόσαμε τρεις περιοχές λειτουργίας, Χρησιμοποιήσαμε μια γραμμή ροής για να κυκλοφορήσουμε τις τρεις περιοχές και η γραμμή ροής είναι επίσης η είσοδος στο εξωτερικό. Η εταιρεία χωρίζεται σε πέντε τμήματα και χρησιμοποιούμε πέντε γραμμές για να τα αντιπροσωπεύσουμε.

Όνομα έργου : FLOW LINE, Όνομα σχεδιαστών : Kris Lin, Όνομα πελάτη : .

FLOW LINE Το Κτίριο Γραφείων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.