Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συσκευή Αποθήκευσης Μνήμης

MicroSDHC Plus One

Η Συσκευή Αποθήκευσης Μνήμης Βραβευμένο με το Bronze A 'Design Award, το micro SDHC +1 χρησιμοποιείται σε smartphone και φορητές συσκευές παιχνιδιών. Με τον προσαρμογέα, το Micro SDHC + 1 μεταμορφώνεται, ώστε να είναι συμβατό όπως μια κάρτα SD για tablet υπολογιστή, συσκευές εγγραφής φωνής, κάμερες και άλλες συσκευές πολυμέσων. Ο σύνδεσμος μνήμης είναι ανθεκτικός στη σκόνη, ανθεκτικός στη θερμοκρασία, ανθεκτικός στη σκουριά, ανθεκτικός σε κρούση, ανθεκτικό στο αλάτι και το γλυκό νερό, ανθεκτικό στο αλκοόλ, ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανθεκτικό στην ασφάλεια του αεροδρομίου και ανθεκτικό σε ηλεκτρομαγνητικά.

Όνομα έργου : MicroSDHC Plus One, Όνομα σχεδιαστών : Derrick Frohne, Όνομα πελάτη : Frohne.

MicroSDHC Plus One Η Συσκευή Αποθήκευσης Μνήμης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.