Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πιείτε καφέ και πιατάκι

LOA Coffee Cup

Πιείτε καφέ και πιατάκι Πίνοντας τον καφέ σηματοδοτεί την αρχή της ημέρας, είναι το πρόσχημα για συναντήσεις και καθορίζει το τέλος του γεύματος, χωρίς να ξεχνάμε ότι για κάποιους αντιπροσωπεύει την αρχή των παρατεταμένων ωρών εργασίας και των σπουδών. Οι χώροι και οι δραστηριότητες που συνδέονται με την πράξη της κατανάλωσης καφέ. Αυτός είναι ο λόγος που ο σχεδιασμός του κυπέλλου είναι ένα συνεχές επίπεδο προτίθεται να υιοθετήσει την τεχνική της «origami» ως μορφολογική έκφραση.

Όνομα έργου : LOA Coffee Cup, Όνομα σχεδιαστών : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Όνομα πελάτη : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Πιείτε καφέ και πιατάκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.