Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πιείτε καφέ και πιατάκι

LOA Coffee Cup

Πιείτε καφέ και πιατάκι Πίνοντας τον καφέ σηματοδοτεί την αρχή της ημέρας, είναι το πρόσχημα για συναντήσεις και καθορίζει το τέλος του γεύματος, χωρίς να ξεχνάμε ότι για κάποιους αντιπροσωπεύει την αρχή των παρατεταμένων ωρών εργασίας και των σπουδών. Οι χώροι και οι δραστηριότητες που συνδέονται με την πράξη της κατανάλωσης καφέ. Αυτός είναι ο λόγος που ο σχεδιασμός του κυπέλλου είναι ένα συνεχές επίπεδο προτίθεται να υιοθετήσει την τεχνική της «origami» ως μορφολογική έκφραση.

Όνομα έργου : LOA Coffee Cup, Όνομα σχεδιαστών : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Όνομα πελάτη : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Πιείτε καφέ και πιατάκι

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.