Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρφίτσα

Chiromancy

Καρφίτσα Κάθε άτομο είναι μοναδικό και πρωτότυπο. Αυτό είναι εμφανές ακόμη και στα μοτίβα στα δάχτυλά μας. Οι συρμένες γραμμές και τα σημάδια των χεριών μας είναι επίσης αρκετά πρωτότυπα. Επιπλέον, κάθε άτομο έχει μια σειρά από πέτρες, που είναι κοντά τους σε ποιότητα ή συνδέονται με προσωπικές εκδηλώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν σε έναν παρατηρητή σκέψης τόσα πολλά διδακτικά και ελκυστικά, που επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων κοσμημάτων με βάση αυτές τις γραμμές και τα σημάδια μεμονωμένων πραγμάτων. Αυτό το είδος στολίδι και κοσμήματα - αποτελεί τον προσωπικό σας κωδικό τέχνης

Όνομα έργου : Chiromancy, Όνομα σχεδιαστών : Victor A. Syrnev, Όνομα πελάτη : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Καρφίτσα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.