Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κόπρανα

Musketeers

Κόπρανα Απλός. Κομψός. Λειτουργικός. Τα Musketeers είναι τριπόδια κόπρανα κατασκευασμένα από μέταλλο επικαλυμμένο με σκόνη λυγισμένο σε σχήμα με ξύλινα πόδια κοπής με λέιζερ. Μια βάση με τρία πόδια έχει αποδειχθεί γεωμετρικά ότι είναι πραγματικά πιο σταθερή και έχει τις λιγότερες πιθανότητες ταλάντευσης από ότι έχει τέσσερα. Με εξαιρετική ισορροπία και λειτουργικότητα, η κομψότητα των Musketeers στη μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστά το τέλειο κομμάτι για να έχετε στο δωμάτιό σας. Μάθετε περισσότερα: www.rachelledagnalan.com

Όνομα έργου : Musketeers, Όνομα σχεδιαστών : Rachelle Dagñalan, Όνομα πελάτη : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Κόπρανα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.