Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κόπρανα

Musketeers

Κόπρανα Απλός. Κομψός. Λειτουργικός. Τα Musketeers είναι τριπόδια κόπρανα κατασκευασμένα από μέταλλο επικαλυμμένο με σκόνη λυγισμένο σε σχήμα με ξύλινα πόδια κοπής με λέιζερ. Μια βάση με τρία πόδια έχει αποδειχθεί γεωμετρικά ότι είναι πραγματικά πιο σταθερή και έχει τις λιγότερες πιθανότητες ταλάντευσης από ότι έχει τέσσερα. Με εξαιρετική ισορροπία και λειτουργικότητα, η κομψότητα των Musketeers στη μοντέρνα εμφάνιση του το καθιστά το τέλειο κομμάτι για να έχετε στο δωμάτιό σας. Μάθετε περισσότερα: www.rachelledagnalan.com

Όνομα έργου : Musketeers, Όνομα σχεδιαστών : Rachelle Dagñalan, Όνομα πελάτη : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Κόπρανα

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.