Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Χριστουγεννιάτικη Κάρτα

Season´s Greetings

Χριστουγεννιάτικη Κάρτα Το χαρτί είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, το οποίο από την απαλότητά του έχει μια ευχάριστη πινελιά που τονίζει τη σχέση με τη μόδα. Ο καθαρός και στιλιστικός σχεδιασμός της κάρτας υπογραμμίζει την ταυτότητα της CBR ως κορυφαίας εταιρείας με μοντέρνα casual ρούχα. Ο Ρούντολφ, ο τάρανδος με την κόκκινη μύτη συνδυάζει τη δουλειά και τα Χριστούγεννα: Με την πρώτη ματιά, τα κέρατα του είναι αμετάβλητα, μόνο η δεύτερη προβολή δείχνει την αλλαγή μικρής κλίμακας από την κρεμάστρα. Εκτός από αυτή τη λεπτομέρεια, είναι το μαντήλι που αποκαλύπτει τον χαρακτήρα μιας εταιρείας μόδας.

Όνομα έργου : Season´s Greetings, Όνομα σχεδιαστών : Jens Lattke, Όνομα πελάτη : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Χριστουγεννιάτικη Κάρτα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.