Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ενεργό Μεγάφωνο

db60

Ενεργό Μεγάφωνο Το ενεργό μεγάφωνο db60 είναι πραγματικά σχεδιασμένο για χρήστες κινητών συσκευών. Το στυλ του ηχείου db60 βασίζεται στην κληρονομιά και την απλότητα της σκανδιναβικής σχεδιαστικής γλώσσας. Η ευκολία χρήσης αντικατοπτρίζεται στο αρχικό σχήμα και τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά. Το μεγάφωνο δεν έχει κουμπιά και ο καθαρός σχεδιασμός το καθιστά κατάλληλο για τοποθέτηση όπου απαιτείται μεγάλος ήχος. Το db60 βρίσκεται στα όρια μεταξύ οικιακού ήχου και εσωτερικού σχεδιασμού.

Όνομα έργου : db60, Όνομα σχεδιαστών : DNgroup Design Team, Όνομα πελάτη : DNgroup.

db60 Ενεργό Μεγάφωνο

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.