Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Βρύσες

Electra

Βρύσες Η Electra θεωρείται ως εκπρόσωπος ψηφιακής χρήσης στον τομέα οπλισμού συνδυάζει την τεχνολογία με το σχεδιασμό για να δώσει έμφαση στα σχέδια ψηφιακής εποχής. Οι βρύσες που δεν έχουν ξεχωριστή λαβή προσελκύουν όλους λόγω της κομψότητας και της έξυπνης εμφάνισης είναι αποφασιστικής σημασίας για να είναι μοναδική σε υγρή περιοχή. Τα κουμπιά οθόνης αφής της Electra προσφέρουν στους χρήστες περισσότερη εργονομική λύση. Το "Eco Mind" των βρυσών παρέχει στο χρήστη τη μέγιστη απόδοση στην εξοικονόμηση. Αυτή η δυνατότητα προσθέτει ιδιαίτερα αξία στις μελλοντικές γενιές

Όνομα έργου : Electra, Όνομα σχεδιαστών : E.C.A. Design Team, Όνομα πελάτη : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Βρύσες

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.