Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τσάντα

Diana

Τσάντα Η τσάντα έχει πάντα δύο λειτουργίες: να βάζει τα πράγματα μέσα (όσο θα μπορούσε να γεμιστεί) και να φαίνεται ωραία αλλά όχι ουσιαστικά με αυτή τη σειρά. Αυτή η τσάντα ικανοποιεί και τα δύο αιτήματα. Είναι μοναδικό και διαφορετικό από τους άλλους σάκους, λόγω του συνδυασμού των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του: πλεξιγκλάς με υφασμάτινη τσάντα. Η τσάντα είναι πολύ αρχιτεκτονική, απλή και καθαρή με τη μορφή της αλλά παρόλα αυτά είναι λειτουργική. Στην κατασκευή του, είναι φόρος τιμής στον Bauhaus, την παγκόσμια θέα και τους δασκάλους του, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ μοντέρνο. Χάρη στο πλέξιμο, είναι πολύ ελαφρύ και η λαμπερή του επιφάνεια τραβά την προσοχή.

Όνομα έργου : Diana, Όνομα σχεδιαστών : Diana Sokolic, Όνομα πελάτη : .

Diana Τσάντα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.