Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κρεμάστρα

Nobolu

Κρεμάστρα Σχεδιασμένο από τον Shinn Asano με φόντο στη γραφιστική, το Sen είναι μια συλλογή 6 επίπλων από ατσάλινα έπιπλα που μετατρέπει τις γραμμές 2D σε 3D μορφές. Κάθε κομμάτι, το οποίο περιλαμβάνει τη βάση κρεμάστρα nobolu, έχει δημιουργηθεί με γραμμές που ελαχιστοποιούν την περίσσεια για να εκφράσουν τόσο τη μορφή όσο και τη λειτουργικότητα σε μια σειρά εφαρμογών, εμπνευσμένες από μοναδικές πηγές όπως παραδοσιακά ιαπωνικά σκάφη και σχέδια. Η βάση κρεμάστρα Nobolu είναι εμπνευσμένη από τα σχήματα των ιαπωνικών ιερογλυφικών. Το κάτω μέρος είναι γρασίδι, η μέση είναι ο ήλιος, και η κορυφή είναι ένα δέντρο, που σημαίνει ότι ο ήλιος ανατέλλει.

Όνομα έργου : Nobolu, Όνομα σχεδιαστών : Shinn Asano, Όνομα πελάτη : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Κρεμάστρα

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.