Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Quantum

Το Ρολόι Ήθελα ένα διαφορετικό σχήμα, ένα σχήμα που προκάλεσε σκέψεις για σπορ αυτοκίνητα και ταχύπλοα σκάφη. Πάντα μου άρεσε η εμφάνιση των αιχμηρών γραμμών και των γωνιών, και αυτό εμφανίστηκε στο σχέδιό μου. Το καντράν παρουσιάζει μια εμπειρία 3D στον θεατή και υπάρχουν πολλά "επίπεδα" μέσα στο καντράν που είναι ορατά από οποιαδήποτε γωνία στο οποίο μπορεί να προβληθεί το ρολόι. Σχεδίασα το εξάρτημα ιμάντα ώστε να ασφαλίζει απευθείας στο ρολόι, με απώτερο στόχο να παρέχει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη και τρισδιάστατη εμπειρία.

Όνομα έργου : Quantum, Όνομα σχεδιαστών : Elbert Han, Όνομα πελάτη : Han Designs.

Quantum Το Ρολόι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.