Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Ρολόι

Quantum

Το Ρολόι Ήθελα ένα διαφορετικό σχήμα, ένα σχήμα που προκάλεσε σκέψεις για σπορ αυτοκίνητα και ταχύπλοα σκάφη. Πάντα μου άρεσε η εμφάνιση των αιχμηρών γραμμών και των γωνιών, και αυτό εμφανίστηκε στο σχέδιό μου. Το καντράν παρουσιάζει μια εμπειρία 3D στον θεατή και υπάρχουν πολλά "επίπεδα" μέσα στο καντράν που είναι ορατά από οποιαδήποτε γωνία στο οποίο μπορεί να προβληθεί το ρολόι. Σχεδίασα το εξάρτημα ιμάντα ώστε να ασφαλίζει απευθείας στο ρολόι, με απώτερο στόχο να παρέχει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη και τρισδιάστατη εμπειρία.

Όνομα έργου : Quantum, Όνομα σχεδιαστών : Elbert Han, Όνομα πελάτη : Han Designs.

Quantum Το Ρολόι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.