Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εσωτερικός Φωτισμός

Jordan Apotheke

Εσωτερικός Φωτισμός Υποστηρίζοντας την εκφραστική αρχιτεκτονική του εσωτερικού του φαρμακείου, τα λειτουργικά φωτιστικά δεν είναι διακριτικά στην εμφάνισή τους, εφιστώντας την προσοχή στο αποτέλεσμα του φωτός αντί του σχεδιασμού τους. Τα φωτιστικά σώματα για βασικό φωτισμό είτε είναι ενσωματωμένα σε κρεμαστά φωτιστικά που ανιχνεύουν το σχήμα των επίπλων είτε είναι τοποθετημένα στις πλευρές της αναρτημένης οροφής, διατηρώντας την όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένη από τους προβολείς. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν στο κομμάτι του φωτός που οδηγεί στο φαρμακείο, αποτελούμενο από πλακάκια με οπίσθιο φωτισμό RGB-LED που ταιριάζουν με το χρώμα των ομοίως δυναμικά μετρητών με οπίσθιο φωτισμό

Όνομα έργου : Jordan Apotheke, Όνομα σχεδιαστών : Conceptlicht GmbH, Όνομα πελάτη : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Εσωτερικός Φωτισμός

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.