Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα Καθιστικού

Cat's Cradle

Καρέκλα Καθιστικού Ψηφία ή ίνες, ένα τρέχον δίλημμα διαδικασίας σχεδιασμού. Όλοι μας είμαστε αρχάριοι, αλλά μερικοί από εμάς πρέπει να εργαστούμε σε αυτό. Οι αρχάριοι σχεδιαστές παρατηρούν κάθε διαθέσιμη τεχνική και μαθαίνουν μερικές. Με το χρόνο (~ 10.000 ώρες) αποκτούμε εγκαταστάσεις (-ies) που αναβαθμίζουν / διαδίδουν / εξατομικεύουν / εξοικονομούν το παιχνίδι μας. Έτσι, με συναρπάζει η τρέχουσα γοητεία με τα μέσα που προτείνουν ότι το πιο βασικό δομικό στοιχείο του σχεδιασμού είναι το ψηφίο, εύκολα ελεγχόμενο. Το ψηφίο δεν είναι μια μονάδα που δημιουργεί ζωή, απλώς μια στρογγυλοποίηση προς έναν λιγότερο κοινό παρονομαστή μικρότερο από τις ίνες. Ο σχεδιασμός είναι τουλάχιστον θραύσματα, θραύσματα και ίνες.

Όνομα έργου : Cat's Cradle, Όνομα σχεδιαστών : Stoel Burrowes, Όνομα πελάτη : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Καρέκλα Καθιστικού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.