Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Εκθεσιακός Χώρος

Segmentation

Εκθεσιακός Χώρος Οι απαλές γραμμές των παπουτσιών δεν μπορούν να παραβλεφθούν κατά την ερμηνεία του τόπου. Για να αντιπροσωπεύσετε τα άλλα κομψά παπούτσια της ομάδας που εμφανίζονται σε αυτό το μέρος, η οροφή δεύτερου επιπέδου και οκτώ αποκλειστικά σχεδιαστικά στοιχεία φωτισμού, ενώ δημιουργούν διάθεση, ταυτόχρονα κάνουν να νιώσετε μόνος σας με την άμορφη γραμμή σε αυτό το μέρος.

Όνομα έργου : Segmentation, Όνομα σχεδιαστών : Ayhan Güneri, Όνομα πελάτη : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

Segmentation Εκθεσιακός Χώρος

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.