Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Παιχνίδι

Movable wooden animals

Το Παιχνίδι Η ποικιλία των ζωικών παιχνιδιών κινείται με διαφορετικούς τρόπους, απλή αλλά διασκεδαστική. Τα αφηρημένα σχήματα ζώων απορροφούν τα παιδιά για να φανταστούν. Υπάρχουν 5 ζώα στην ομάδα: χοίρος, πάπια, καμηλοπάρδαλη, σαλιγκάρι και δεινόσαυρος. Το κεφάλι της πάπιας κινείται από δεξιά προς τα αριστερά όταν το σηκώνετε από το γραφείο, φαίνεται να σας λέει "ΟΧΙ". Το κεφάλι της καμηλοπάρδαλης μπορεί να κινείται από πάνω και κάτω. Η μύτη του χοίρου, τα κεφάλια του σαλιγκαριού και του δεινοσαύρου κινούνται από μέσα προς τα έξω όταν γυρίζετε τις ουρές τους. Όλες οι κινήσεις κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελούν και να οδηγούν τα παιδιά να παίζουν με διαφορετικούς τρόπους, όπως τράβηγμα, ώθηση, στροφή κ.λπ.

Όνομα έργου : Movable wooden animals, Όνομα σχεδιαστών : Sha Yang, Όνομα πελάτη : Shayang Design Studio.

Movable wooden animals Το Παιχνίδι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.