Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Φιλοξενία Σταδίων

San Siro Stadium Sky Lounge

Η Φιλοξενία Σταδίων Το έργο των νέων Sky lounge είναι το πρώτο βήμα του τεράστιου προγράμματος ανακαίνισης που πραγματοποιούν οι AC Milan και FC Internazionale, μαζί με τον Δήμο του Μιλάνου, με σκοπό να μετατρέψουν το στάδιο San Siro σε μια πολυλειτουργική εγκατάσταση ικανή να φιλοξενήσει όλα τα σημαντικά γεγονότα που θα αντιμετωπίσει το Μιλάνο κατά τη διάρκεια του επερχόμενου EXPO 2015. Μετά την επιτυχία του έργου skybox, η Ragazzi & Partners ανέπτυξε την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας φιλοσοφίας φιλοξενίας πάνω από το κύριο περίπτερο του Σαν Σέρρο Στάδιο.

Όνομα έργου : San Siro Stadium Sky Lounge, Όνομα σχεδιαστών : Francesco Ragazzi, Όνομα πελάτη : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Η Φιλοξενία Σταδίων

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.