Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πύλη

SIMORGH

Πύλη Αυτή η κατασκευή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε όταν τα αυτοκίνητα περνούν πάνω από την πρόσκρουση να υπάρχει μια ράβδο κάτω από το δρόμο που κατεβαίνει κατά βάρος των αυτοκινήτων που προκαλεί την περιστροφή των γραναζιών και τα καλώδια να τραβηχτούν. Επομένως, με την άφιξη των αυτοκινήτων στον ιστότοπο, το σχήμα της πύλης αλλάζει και μας δίνει διαφορετικές απόψεις.

Όνομα έργου : SIMORGH, Όνομα σχεδιαστών : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Όνομα πελάτη : Company Sepad KHorasan.

SIMORGH Πύλη

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.