Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τραπέζι, Καρέκλες

Hoek af

Τραπέζι, Καρέκλες Το "Hoek af" κυριολεκτικά μεταφρασμένο στα Αγγλικά σημαίνει "λείπει μια γωνιά", αλλά όταν λέτε ότι κάποιος χάνει μια γωνία στα ολλανδικά σημαίνει ότι είναι λίγο τρελοί. Σκεφτόμουν αυτά τα λόγια ενώ σκεφτόμουν έναν φίλο που «λείπει μια γωνία», οπότε μου έγινε προφανές ότι παρόλο που χάνει μια γωνία, στην πραγματικότητα είναι πιο ενδιαφέρον. Και από ό, τι με χτύπησε, αν πάρετε ένα τετράγωνο και κόψετε μια γωνία, δημιουργούνται δύο νέες γωνίες, πράγμα που σημαίνει ότι αντί να χάσετε κάτι, κάτι κερδίζεται. Κάθε κομμάτι του "hoek af" έχει χάσει ένα κόρνερ, αλλά κέρδισε δύο κόρνερ και δύο πόδια.

Όνομα έργου : Hoek af, Όνομα σχεδιαστών : David Hoppenbrouwers, Όνομα πελάτη : David Hoppenbrouwers.

Hoek af Τραπέζι, Καρέκλες

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.