Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Μαγειρικών Σκευών

MiMì

Σετ Μαγειρικών Σκευών Ο απλός σχεδιασμός με την καθαρή γεωμετρία του αποκαλύπτει μεγάλη ευκολία στη χρήση. Οι λαβές του βασικού αλλά καλαίσθητου σχήματος ξεχωρίζουν έναντι του ματ αλουμινίου από χυτό χυτό αλουμίνιο και παρέχουν σταθερή πρόσφυση ακόμα και αν είναι βρεγμένες ή λιπαρές. Ένα μονόχρωμο χαλύβδινο σκίτσο, που καταλαμβάνει το αντικολλητικό σκεύος, δεν χρειάζεται περαιτέρω αρμούς. Η ελαστική μεταλλική ευελιξία αξιοποιείται για να πάρει μια άνετη λαβή: αν πιεστεί, οι λαβές αλλάζουν εύκολα το σχήμα τους και ταιριάζουν σε κάθε χρήστη. Η λαβή του ταψιού, με το τεντωμένο σύρμα της, τροποποιεί επίσης το σχήμα της. Ο ελάχιστος σχεδιασμός συμβάλλει στη βελτίωση της εργονομίας.:: Αν το υλικό μπορεί να κάνει περισσότερα και ακόμη καλύτερα:

Όνομα έργου : MiMì, Όνομα σχεδιαστών : Gian Piero Giovannini, Όνομα πελάτη : urge design.

MiMì Σετ Μαγειρικών Σκευών

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.