Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Qr Code Sticker

Marketplace on the Move

Το Qr Code Sticker Νέος τρόπος πώλησης του αυτοκινήτου σας παντού! Μόνο στη διεύθυνση www.krungsriautomarketplace.com όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε για να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας και θα παράγουμε QR Code Sticker με βάση τη μοναδική διεύθυνση ιστού του αυτοκινήτου σας, με την επιλεγμένη σχεδίαση αυτοκόλλητων και στη συνέχεια παραδώστε στο μέρος σας, ώστε να μπορείτε να επισυνάψετε αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητό σας! !! Για τον αγοραστή, απλώς σαρώστε τον κωδικό QR που βλέπετε στο χώρο στάθμευσης του Πωλητή σε πολυκαταστήματα, καφετέριες, κτίρια κ.λπ. Πρόσβαση στα στοιχεία του αυτοκινήτου αμέσως. Καλέστε τον Πωλητή και ελέγξτε το. Όλα έγιναν ξαφνικά στο μέρος όπου και οι δύο είστε !!!

Όνομα έργου : Marketplace on the Move, Όνομα σχεδιαστών : Krungsri Auto, Όνομα πελάτη : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Το Qr Code Sticker

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.