Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Παραγωγή / Μετά Την Παραγωγή / Μετάδοση

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Παραγωγή / Μετά Την Παραγωγή / Μετάδοση Το Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) είναι ένα μνημειώδες κτίριο, ύψους 211 μ., Που βρίσκεται στα νότια προάστια του Ashgabat, πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, σε έναν λόφο 1024 μ., Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το TV Tower είναι ο κύριος κόμβος παραγωγής ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, μετά την παραγωγή και μετάδοση. Και είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα ψηφιακής τεχνολογίας αιχμής. Ο τηλεοπτικός πύργος έκανε το Τουρκμενιστάν πρωτοπόρο στην επίγεια μετάδοση HD στην Ασία. Το TV Tower είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική επένδυση των τελευταίων 20 ετών στη μετάδοση.

Όνομα έργου : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Όνομα σχεδιαστών : Polimeks Construction, Όνομα πελάτη : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Παραγωγή / Μετά Την Παραγωγή / Μετάδοση

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.