Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Εκμάθησης

STARLIT

Το Κέντρο Εκμάθησης Το Starlit Learning Center έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπαίδευση επιδόσεων σε χαλαρό μαθησιακό περιβάλλον για παιδιά ηλικίας 2-6 ετών. Τα παιδιά στο Χονγκ Κονγκ σπουδάζουν υπό υψηλή πίεση. Προκειμένου να ενισχύσουμε τη φόρμα και το χώρο μέσα από τη διάταξη και να ταιριάξουμε σε διάφορα προγράμματα, εφαρμόζουμε τον Αρχαίο Πόλεμο Ρώμης. Τα κυκλικά στοιχεία είναι κοινά κατά την ακτινοβολία των βραχιόνων μέσα σε διάταξη άξονα για την αλυσίδα της τάξης και των στούντιο ανάμεσα σε δύο ξεχωριστές πτέρυγες. Αυτό το εκπαιδευτικό κέντρο έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια ευχάριστη μαθησιακή ατμόσφαιρα με άφθονο χώρο.

Όνομα έργου : STARLIT, Όνομα σχεδιαστών : Catherine Cheung, Όνομα πελάτη : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Το Κέντρο Εκμάθησης

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.