Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα

xifix-one

Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα Ο σχεδιασμός βασίζεται στο απαιτούμενο ελάχιστο της φυσικής και του υλικού, πολλαπλών χρήσεων, εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, γωνιακή καρέκλα, καρέκλα στοίβας, στρογγυλό μαλακό, Feng Shui. Η κατασκευή που φέρει το βάρος αποτελείται από έναν μόνο, ατελείωτο σωλήνα. Το κάθισμα στερεώνεται σε δύο αξονικά σημεία και βρίσκεται πάνω από ένα τρίτο σημείο της κατασκευής. Τα αξονικά σταθερά σημεία στο πλαίσιο επιτρέπουν στο κάθισμα να αναδιπλώνεται και οι καρέκλες μπορούν να στοιβάζονται μεταξύ τους. Το κάθισμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, διαφορετικά υλικά, ταπετσαρίες, σχήμα, χρώμα και σχέδιο μπορούν να ανταλλαχθούν.

Όνομα έργου : xifix-one, Όνομα σχεδιαστών : Juergen Josef Goetzmann, Όνομα πελάτη : Creativbuero.

xifix-one Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.