Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα

xifix-one

Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα Ο σχεδιασμός βασίζεται στο απαιτούμενο ελάχιστο της φυσικής και του υλικού, πολλαπλών χρήσεων, εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, γωνιακή καρέκλα, καρέκλα στοίβας, στρογγυλό μαλακό, Feng Shui. Η κατασκευή που φέρει το βάρος αποτελείται από έναν μόνο, ατελείωτο σωλήνα. Το κάθισμα στερεώνεται σε δύο αξονικά σημεία και βρίσκεται πάνω από ένα τρίτο σημείο της κατασκευής. Τα αξονικά σταθερά σημεία στο πλαίσιο επιτρέπουν στο κάθισμα να αναδιπλώνεται και οι καρέκλες μπορούν να στοιβάζονται μεταξύ τους. Το κάθισμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί, διαφορετικά υλικά, ταπετσαρίες, σχήμα, χρώμα και σχέδιο μπορούν να ανταλλαχθούν.

Όνομα έργου : xifix-one, Όνομα σχεδιαστών : Juergen Josef Goetzmann, Όνομα πελάτη : Creativbuero.

xifix-one Καρέκλα, Καρέκλα Στοίβαγμα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.