Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Paravent

Positive and Negative

Το Paravent Αυτό είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει ταυτόχρονα ως λειτουργία και ομορφιά, μπαχαρικά με μια ένδειξη πολιτισμού και ριζών. Το «θετικό και αρνητικό» paravant δρα ως ρυθμιζόμενο και κινητό εμπόδιο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που δεν προεξέχει ή διαταράσσει ένα χώρο. Το ισλαμικό μοτίβο δίνει ένα δαντέλα σαν αποτέλεσμα που αφαιρείται και αντίστροφο από το υλικό Corian / Resin. Παρόμοια με το yin yang, υπάρχει πάντα λίγο καλό στο κακό και πάντα λίγο κακό στο καλό. Όταν ο ήλιος δύει στο "Θετικό και αρνητικό" είναι πραγματικά η λάμψη του και οι γεωμετρικές σκιές χρωματίζουν το δωμάτιο.

Όνομα έργου : Positive and Negative , Όνομα σχεδιαστών : Mona Hussein Design House, Όνομα πελάτη : .

Positive and Negative  Το Paravent

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.