Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Ανακαίνιση

Apartment in Athens

Η Ανακαίνιση Αυτό το ισόγειο διαμέρισμα, που βρίσκεται πίσω από έναν ώριμο καταπράσινο κήπο, ήταν εντελώς απεντερωμένο και μεταμορφώθηκε σε αυτό το σύγχρονο περιβάλλον. Με μέγεθος 85τ.μ., το διαμέρισμα διαθέτει σύγχρονα αρχιτεκτονικά στοιχεία, τη χρήση φυσικών υλικών (όπως τραβερτίνη και ξύλο), ένα έντονο γκρι χρώμα σε αντίθεση με το λευκό, μαλακό από φυσικό φως και επισημασμένο με κρυφό και εκτεθειμένο φωτισμό LED, καθώς και ορισμένα βιομηχανικά εμπνευσμένα σχεδιαστικά στοιχεία. Το κεντρικό τεμάχιο του σπιτιού αποτελείται από μια καμπύλη οροφή κουζίνας που ξεκινά πίσω από το ντουλάπι και τελειώνει ως βιβλιοθήκη.

Όνομα έργου : Apartment in Athens, Όνομα σχεδιαστών : Athanasia Leivaditou, Όνομα πελάτη : Studio NL.

Apartment in Athens Η Ανακαίνιση

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.