Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Μπάνιου

FRACTURE

Σετ Μπάνιου Μοναδικό στιλ κεραμικών ειδών υγιεινής, αξιοσημείωτος σχεδιασμός γυάλινων γραμμών θραύσης Σχόλιο Αποκατασκευασμός… Fracture αποσύνθεση της ακεραιότητας των στοιχείων της δομής, των παιχνιδιών σε επιφάνειες, για να φτιάχνονται στοιχεία γεωμετρικού σχεδιασμού όπως εξωτερικά των προϊόντων και να μετακινούν το αποικοδομητικό στυλ με βάση το σειρά ως παράδειγμα του Fracture Bien αντιμετώπισε μια από τις πιο αξιοσημείωτες σειρές.

Όνομα έργου : FRACTURE, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Σετ Μπάνιου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.