Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σετ Μπάνιου

FRACTURE

Σετ Μπάνιου Μοναδικό στιλ κεραμικών ειδών υγιεινής, αξιοσημείωτος σχεδιασμός γυάλινων γραμμών θραύσης Σχόλιο Αποκατασκευασμός… Fracture αποσύνθεση της ακεραιότητας των στοιχείων της δομής, των παιχνιδιών σε επιφάνειες, για να φτιάχνονται στοιχεία γεωμετρικού σχεδιασμού όπως εξωτερικά των προϊόντων και να μετακινούν το αποικοδομητικό στυλ με βάση το σειρά ως παράδειγμα του Fracture Bien αντιμετώπισε μια από τις πιο αξιοσημείωτες σειρές.

Όνομα έργου : FRACTURE, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

FRACTURE Σετ Μπάνιου

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.