Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κεραμικά Πλακίδια

eramosa

Κεραμικά Πλακίδια Eramosa: Αρσενικό… Σειρά με φυσικούς και ζεστούς χρωματικούς τόνους, περιέχει απαλή και ευχάριστη αντίθεση και ρίχνει φως στις διάφορες επιλογές με το ευρύ φάσμα χρήσης. Σειρά που διατηρεί τη φυσικότητα έως το τελευταίο σημείο με λεπτόκοκκους τοίχους 21 x 63 και 40 x 40 πλακίδια δαπέδου που παράγονται, διορθώνονται και ενσωματώνει όλα τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας. Η διακόσμηση Edera και Leaf μεγέθους 21x63 προσθέτει δυναμισμό στην απλότητα της σειράς.

Όνομα έργου : eramosa, Όνομα σχεδιαστών : Bien Seramik Design Team, Όνομα πελάτη : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Κεραμικά Πλακίδια

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.