Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Μετατρέψιμες Καρέκλες Και Τραπεζάκι Του Καφέ

Sensei

Μετατρέψιμες Καρέκλες Και Τραπεζάκι Του Καφέ Το τραπέζι Sensei Chairs / cofee είναι ένα έπιπλο που, όπως και οι περισσότερες δημιουργίες μου, ξεκινούν να βρουν νέους τρόπους να επωφεληθούν από μικρούς χώρους μέσω γεωμετρικών τυχαίων σχεδίων. Το στυλ αυτού του έργου επισημαίνεται με μινιμαλιστικό τρόπο, όπου δεν έχουμε καμπύλες, αλλά αντ 'αυτού έχουμε γραμμές, αεροπλάνα και ουδέτερα χρώματα, όπως μαύρο και άσπρο. Οι καρέκλες, όταν ορίζονται οριζόντια και ενώνονται από τις πλάτες τους, μας δίνουν ένα τραπέζι καφέ. Το μεσαίο τμήμα του τραπεζιού (όπου τα πλάτη είναι ενωμένα) είναι εκπληκτικά ισχυρό και μπορεί κανείς να καθίσει στη μέση χωρίς καν να μετακινήσει το τραπέζι.

Όνομα έργου : Sensei, Όνομα σχεδιαστών : Claudio Sibille, Όνομα πελάτη : Sibille.

Sensei Μετατρέψιμες Καρέκλες Και Τραπεζάκι Του Καφέ

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.