Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Λάμπα

Capsule Lamp

Λάμπα Ο λάμπα σχεδιάστηκε αρχικά για μια μάρκα παιδικών ειδών. Η έμπνευση προέρχεται από παιχνίδια με κάψουλες που παίρνουν τα παιδιά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης που βρίσκονται συνήθως στις βιτρίνες. Κοιτώντας ψηλά τη λάμπα, βλέπουμε ένα μάτσο πολύχρωμα παιχνίδια κάψουλας, το καθένα φέρνει επιθυμία και απόλαυση που ξυπνά τη νεανική ψυχή. Ο αριθμός των καψουλών μπορεί να προσαρμοστεί και το περιεχόμενο να αντικατασταθεί όπως σας αρέσει. Από τα καθημερινά ασήμαντα μέχρι τις ειδικές διακοσμήσεις, κάθε αντικείμενο που βάζετε στις κάψουλες γίνεται μια μοναδική αφήγησή σας, αποκρυσταλλώνοντας έτσι τη ζωή και την ψυχική σας κατάσταση σε μια συγκεκριμένη στιγμή.

Όνομα έργου : Capsule Lamp, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : .

Capsule Lamp Λάμπα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.