Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Σύστημα Προειδοποίησης Έννοιας

Saving Millions of Lives on the road!

Το Σύστημα Προειδοποίησης Έννοιας Γιατί τα φώτα κυκλοφορίας έχουν πορτοκαλί αλλά δεν τα φώτα φρένων αυτοκινήτων; Τα αυτοκίνητα σήμερα έρχονται μόνο με κόκκινα φώτα φρένων στο πίσω μέρος. Αυτό το «ξεπερασμένο» σύστημα προειδοποίησης έχει σημαντικά μειονεκτήματα ειδικά σε υψηλότερες ταχύτητες. Η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία εμφανίζεται μόνο ΜΕΤΑ τον οδηγό χτυπήσει τα φρένα. Το PACA (Predictive Alerts for Collision Aversion) εμφανίζει πορτοκαλί φως προειδοποίησης ΠΡΙΝ ο οδηγός στο προπορευόμενο όχημα ενεργοποιεί τα φρένα. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό του δεύτερου οχήματος να σταματήσει εγκαίρως και να αποτρέψει μια σύγκρουση. Αυτή η αλλαγή παραδείγματος διορθώνει ένα απειλητικό για τη ζωή ελάττωμα σε ένα υπάρχον σχέδιο.

Όνομα έργου : Saving Millions of Lives on the road! , Όνομα σχεδιαστών : Anjan Cariappa M M, Όνομα πελάτη : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Το Σύστημα Προειδοποίησης Έννοιας

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.