Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εργασία Όπως Στο Σπίτι

PACO Operation Hub

Η Εργασία Όπως Στο Σπίτι Το προσωπικό είναι ο πιο πολύτιμος θησαυρός για τις επιχειρήσεις. Ο σχεδιασμός προσέφερε έναν αρμονικό και λειτουργικό χώρο στον οποίο μένει ο μεγαλύτερος χρόνος σε μια μέρα. Σύγχρονη και πολυτελής ατμόσφαιρα που δίνεται όχι μόνο στην ομορφιά, αυτή η απόλαυση και η εξαιρετική δουλειά θα αποτελούσαν επίσης ένα καλό μοντέλο για την επίσκεψη των πελατών που συγχρονίζονται με την προσδοκία τους για την ποιότητα παραγωγής των επωνυμιών τους. Η πιο δύσκολη δουλειά ήταν η μεγιστοποίηση του χώρου γραφείου με την τοποθέτηση τεράστιων δοκών στο ταβάνι ... επιτέλους είχε κατασκευαστεί ένας διώροφος χώρος για τη δημιουργία εύχρηστου εμβαδού από 1600 έως 3000 τετραγωνικά πόδια.

Όνομα έργου : PACO Operation Hub, Όνομα σχεδιαστών : Philip Tse, Όνομα πελάτη : PACO Communications.

PACO Operation Hub Η Εργασία Όπως Στο Σπίτι

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.