Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ντουλάπι

Deco

Ντουλάπι Ένα ντουλάπι κρέμασε πάνω από ένα άλλο. Πολύ μοναδικός σχεδιασμός, που επιτρέπει στα έπιπλα να μην γεμίζουν το χώρο, καθώς τα κουτιά δεν στέκονται στο πάτωμα, αλλά αναρτώνται. Είναι πολύ βολικό για χρήση, καθώς τα κουτιά χωρίζονται από τις ομάδες και με αυτόν τον τρόπο θα είναι πολύ βολικό για τον χρήστη. Η χρωματική παραλλαγή των υλικών είναι διαθέσιμη.

Όνομα έργου : Deco, Όνομα σχεδιαστών : Viktor Kovtun, Όνομα πελάτη : Xo-Xo-L design.

Deco Ντουλάπι

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.