Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μεσιτικό Γραφείο

The Ribbon

Το Μεσιτικό Γραφείο Όπως το "Dance of the Ribbon", με ανοιχτή χωρική κλίμακα, ο συνολικός χώρος είναι λευκός, χρησιμοποιήστε την έννοια της τοποθέτησης επίπλων, διαμορφώστε μια σχέση που συνδέεται με το χώρο, το πιο ξεχωριστό είναι η σχέση μεταξύ του τοίχου και του ντουλαπιού, ενσωματώστε γραφείο με οροφή και έδαφος, σπάστε το τμήμα με ακανόνιστη γεωμετρία σκόπιμα, όχι μόνο καλύπτει υπερβολική ποσότητα ελαττωμάτων της δέσμης, αλλά και δείχνει τη σύγχρονη πραγματική ιδέα, δείχνοντας μια αφηρημένη ιδέα καμπύλης με κορδέλα μέσω της αντανάκλασης του φωτός.

Όνομα έργου : The Ribbon, Όνομα σχεδιαστών : Kris Lin, Όνομα πελάτη : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Το Μεσιτικό Γραφείο

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.