Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σπίτι

Geometry Space

Σπίτι Αυτό το έργο είναι ένα έργο βίλας που βρίσκεται στο [SAC Beigan Hill International Arts Center] στα προάστια της Σαγκάης, υπάρχει ένα κέντρο τεχνών στην κοινότητα, παρέχοντας πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες, η βίλα μπορεί να είναι γραφείο ή στούντιο ή σπίτι, το κοινοτικό κέντρο scape έχει μια μεγάλη επιφάνεια λίμνης , αυτό το μοντέλο βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος της λίμνης. Τα ειδικά χαρακτηριστικά του κτιρίου είναι ο εσωτερικός χώρος χωρίς στήλες, οι οποίοι δίνουν τη μεγαλύτερη μεταβλητότητα και δημιουργικότητα στο σχεδιασμό στον εσωτερικό χώρο, αλλά και λόγω της ελευθερίας και της μεταβλητότητας του χώρου, η εσωτερική δομή, η τεχνική του σχεδιασμού είναι πιο μεταβλητή, η επεκτάσιμη γεωμετρία δημιουργεί εσωτερικό χώρο, επίσης σύμφωνα με τις δημιουργικές ιδέες που επιδιώκει το [Art Center]. Ο τύπος δομής σε χωριστά επίπεδα και η κύρια σκάλα βρίσκονται στη μέση του εσωτερικού χώρου, ενώ η αριστερή και η δεξιά πλευρά είναι σκάλες σε χωριστά επίπεδα, οπότε συνολικά πέντε διαφορετικές εσωτερικές περιοχές σκάλας συνδέουν τον χώρο.

Όνομα έργου : Geometry Space, Όνομα σχεδιαστών : Kris Lin, Όνομα πελάτη : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Σπίτι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.