Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία Πουκάμισου

EcoPack

Συσκευασία Πουκάμισου Αυτή η συσκευασία πουκάμισου ξεχωρίζει από τη συμβατική συσκευασία χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου πλαστικό. Χρησιμοποιώντας μια υπάρχουσα ροή απορριμμάτων και διαδικασία κατασκευής, αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο πολύ απλό στην παραγωγή, αλλά είναι επίσης πολύ απλό να απορριφθεί, το κύριο υλικό λιπασματοποίησης σε τίποτα. Το προϊόν μπορεί πρώτα να πιεστεί και, στη συνέχεια, να ταυτιστεί με το μαρκάρισμα της εταιρείας μέσω της κοπής και της εκτύπωσης για να δημιουργήσει ένα μοναδικό δομικό προϊόν που φαίνεται και αισθάνεται πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον. Η αισθητική και η διεπαφή χρήστη διατηρήθηκαν εξίσου υψηλά με τη βιωσιμότητα των προϊόντων.

Όνομα έργου : EcoPack, Όνομα σχεδιαστών : Liam Alexander Ward, Όνομα πελάτη : Quantum Clothing.

EcoPack Συσκευασία Πουκάμισου

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.