Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Εξώφυλλο Για Το Μενού

Magnetic menu

Το Εξώφυλλο Για Το Μενού Μερικά πλαστικά διαφανή φύλλα που συνδέονται με μαγνήτες που χρησιμεύουν ως το τέλειο κάλυμμα για διαφορετικούς τύπους έντυπου υλικού. Εύχρηστος. Εύκολη κατασκευή και συντήρηση. Προϊόν μεγάλης διάρκειας που εξοικονομεί χρόνο, χρήμα, πρώτες ύλες. Φιλικό προς το περιβάλλον. Εύκολα προσαρμόσιμο για διαφορετικούς σκοπούς. Ιδανική χρήση σε εστιατόρια ως κάλυμμα μενού. Όταν ο σερβιτόρος σας φέρνει μόνο μία σελίδα με κοκτέιλ φρούτων και μόνο μία σελίδα με κέικ για τον φίλο σας, για παράδειγμα, μοιάζει σχεδόν με εξατομικευμένα μενού φτιαγμένα μόνο για εσάς.

Όνομα έργου : Magnetic menu, Όνομα σχεδιαστών : Dragan Jankovic, Όνομα πελάτη : .

Magnetic menu Το Εξώφυλλο Για Το Μενού

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.