Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έδρα

Weaving Space

Η Έδρα Σε αυτό το έργο, ένα μεταχειρισμένο εργοστάσιο μετατράπηκε σε πολυλειτουργικό χώρο που περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο, πασαρέλα και γραφείο σχεδιασμού. Εμπνευσμένο από την "ύφανση υφασμάτων", χρησιμοποιήθηκε ένα εξωθημένο προφίλ αλουμινίου ως βασικό συστατικό των τοίχων. Διαφορετικές πυκνότητες των εξωθήσεων καθορίζουν διαφορετικές λειτουργίες των χώρων. Ο τοίχος της πρόσοψης μοιάζει με ένα μεγάλο φέρετρο από το οποίο θα μπορούσε να αποκλειστεί κάθε μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Μέσα στο κτίριο, οι εξωθήσεις χαμηλότερης πυκνότητας χρησιμοποιούνται για να κάνουν όλους τους χώρους ημι-διαφανείς, έτσι ώστε να ενθαρρύνεται η επικοινωνία μεταξύ των franchisees και των σχεδιαστών.

Όνομα έργου : Weaving Space, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : PMTD Ltd..

Weaving Space Η Έδρα

Αυτός ο καλός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού στον διαγωνισμό σχεδιασμού συσκευασιών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα σχεδιασμού συσκευασίας.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.