Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

First Photographs of Hong Kong

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Τα μοντέλα ενδεικτικών φακών ρυθμίστηκαν για να καθοδηγήσουν τους επισκέπτες στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου όπου περιμένει ένα τεράστιο μοντέλο λευκής φωτογραφικής μηχανής. Στεκόμενοι μπροστά του, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την εντυπωσιακή θέα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας του πρώτου Χονγκ Κονγκ και του τρέχοντος εξωτερικού του εκθεσιακού χώρου. Μια τέτοια ρύθμιση σημαίνει ότι οι επισκέπτες μπορούν να δουν το παλιό Χονγκ Κονγκ μέσω της γιγαντιαίας φωτογραφικής μηχανής και να ανακαλύψουν την ιστορία της φωτογραφίας του Χονγκ Κονγκ μέσω αυτής της έκθεσης. Οι εσωτερικές ροτόντα και οι βιτρίνες σε σχήμα σπιτιού ρυθμίστηκαν για να προβάλλουν ιστορικές φωτογραφίες, καθώς και μια επιτομή της "Victoria City".

Όνομα έργου : First Photographs of Hong Kong, Όνομα σχεδιαστών : Lam Wai Ming, Όνομα πελάτη : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χάλκινου σχεδιασμού στον διαγωνισμό αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χάλκινο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα αρχιτεκτονικής, κτιρίων και δομών.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.