Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Μακιγιάζ

Kjaer Weis

Η Συλλογή Μακιγιάζ Ο σχεδιασμός της σειράς καλλυντικών Kjaer Weis αποστάζει τα βασικά του γυναικείου μακιγιάζ στους τρεις βασικούς τομείς εφαρμογής του: τα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια. Σχεδιάσαμε συμπαγή σχήματα που αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση: λεπτό και μακρύ για τα χείλη, μεγάλο και τετράγωνο για τα μάγουλα, μικρό και στρογγυλό για τα μάτια. Απίστευτα, οι συμπαγείς περιστρέφονται ανοιχτές με μια καινοτόμο πλευρική κίνηση, που ανοίγει σαν τα φτερά μιας πεταλούδας. Πλήρως επαναπληρώσιμα, αυτά τα συμπαγή συντηρούνται σκόπιμα και όχι ανακυκλώνονται.

Όνομα έργου : Kjaer Weis, Όνομα σχεδιαστών : Marc Atlan, Όνομα πελάτη : .

Kjaer Weis Η Συλλογή Μακιγιάζ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.