Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τεμαχιστής Χαρτιού

HandiShred

Τεμαχιστής Χαρτιού Το HandiShred είναι ένας φορητός χειροκίνητος τεμαχιστής χαρτιού που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Είναι σχεδιασμένο μικρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο σας, μέσα σε ένα συρτάρι ή χαρτοφύλακα που μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να τεμαχίζει το σημαντικό σας έγγραφο ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε. Αυτός ο εύχρηστος τεμαχιστής λειτουργεί τέλεια για να τεμαχίσει τυχόν έγγραφα ή αποδείξεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά, εμπιστευτικά και τυχόν προσωπικά στοιχεία διατηρούνται ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Όνομα έργου : HandiShred, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Inform Designs Ltd..

HandiShred Τεμαχιστής Χαρτιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.