Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Τεμαχιστής Χαρτιού

HandiShred

Τεμαχιστής Χαρτιού Το HandiShred είναι ένας φορητός χειροκίνητος τεμαχιστής χαρτιού που δεν απαιτεί εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Είναι σχεδιασμένο μικρό και τακτοποιημένο, ώστε να μπορείτε να το βάλετε στο γραφείο σας, μέσα σε ένα συρτάρι ή χαρτοφύλακα που μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση και να τεμαχίζει το σημαντικό σας έγγραφο ανά πάσα στιγμή οπουδήποτε. Αυτός ο εύχρηστος τεμαχιστής λειτουργεί τέλεια για να τεμαχίσει τυχόν έγγραφα ή αποδείξεις για να διασφαλίσει ότι τα προσωπικά, εμπιστευτικά και τυχόν προσωπικά στοιχεία διατηρούνται ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Όνομα έργου : HandiShred, Όνομα σχεδιαστών : Yen Lau, Όνομα πελάτη : Inform Designs Ltd..

HandiShred Τεμαχιστής Χαρτιού

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.